Het laatste nieuws en meningen op de blog

Hoi en welkom op mijn blog! Leuk dat je even de tijd hebt genomen om langs te komen, dat waardeer ik zeker. Als je dit bericht leest is de kans groot dat je een vriend of familielid van mij bent die ik heb gemaild over mijn nieuwe blog. Dit is natuurlijk pas het eerste bericht dat ik deel en daarom kan het zijn dat er nog weinig bezoekers zijn.

Ik zal mijzelf toch even introduceren in dit bericht, dat is wel zo leuk. Mijn naam is William, in het dagelijks leven ben ik DTP’er. Dat wil zeggen dat ik met grafische dingen bezig ben om het maar even heel erg simpel uit te leggen. Ik vindt schrijven erg leuk en kies er dan ook voor om hier op deze blog mijn leven bij te houden maar ook een beetje te bloggen over het nieuws en mijn mening erover. Binnenkort veel meer, dat is in ieder geval wel het plan!

Voordat ik het vergeet, ik ben ook een Rotterdammer en erg trots op mijn stadje! Ik kwam de volgende video tegen die ik toch wel de moeite waard vond om even met je te delen hier op dit platform. Veel kijk plezier en tot snel.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten